Senaste nytt

NYHET! Beard People inleder samarbete med DeLarge
5 april 2018

Ansiktsbehåring som skönhetsattribut bland män har kommit och gått under alla tider.
Att den ihållande Skäggtrenden är fortsatt stekhet går knappast att förneka. Efter flera år med en stadig tillväxt av barberare och män i media med vaxade mustascher, välansade skepparkransar och buskiga helskägg, är skägg idag en av våra tiders fräckaste subkultur bland män.
Detta har bidragit till en ökad efterfrågan på skönhetsprodukter bland män, som ligger i samtiden med ett mer öppet samhälle där salonger idag fylls upp av män och dess manliga fåfänga.


Beard People AB har tagit vara på intresset och gjort det till sin affärsidé att erbjuda svenska män de bästa produkterna för manlig skönhet inom skäggvård.
Företaget som är agentur och importör attraktiva produkter där service och kvalité prioriteras.
Det är inte av en slump att det hungriga företaget är framgångsrika och har vuxit explosionsartat sedan starten 2015.

Samma år startades även DeLarge som har haft en liknande resa och är på kraftig frammarsch.
Nu förenas de båda företagen i en gemensam satsning att aktivera det amerikanska varumärket Mountianeer Brand, för Detalj- och Servicehandeln. I produktportföljen återfinns även ansiktsmasken, originalet Blackhead Killer som gjort succé och florerat kraftigt i sociala medier.

- Vi är otroligt stolta och inspirerade över samarbetet med Beard People, vi delar samma värderingar och synsätt på hur affärer ska bedrivas. Det är en grundförutsättningar för att ett samarbete ska fungera. Därefter är det fantastiskt kul att vi får förtroendet att arbeta med framgångsrika varumärken och världklassiga produkter berättar Sebastian Regnér, VD DeLarge.

fr. v Marc Lechter, CEO Beard People & Sebastian Regnér, CEO DeLarge


Mountaineer Brand som härstammar från West Virginia, USA är ett familjeföretag som satsat på 100% naturliga skäggvårds-produkter. Sedan starten 2013 har de vuxit snabbt och finns idag listade med sina produkter på Target, Costco, Amazon och produkterna finns även i sortimentet hos den amerikanska giganten Walmart.

Försäljningen av Mountaineer Brand på den svenska marknad har ökat kraftigt på kort tid med ett imponerande resultat. Produkterna har främst sålts över internet via e-handelsbolag och är idag ett välkänt varumärke inom skäggvårdsprodukter.

- Ens historia reflekterar ens framtid. Mountaineer Brand växte från grundaren Eric Youngs kök till barbershops, till Amazon, och nu till Amerikas största detaljhandlare såsom Target, Costco, Walmart osv. I Sverige följer Mountaineer Brand i samma spår. Idén har alltid varit professionella produkter som är handtillverkade och 100% naturlig kvalité. Konsumenten får mycket valuta för pengarna . Dessa värderingar gör det till ett naturligt sammarbete mellan Beard People och DeLarge, Marc Lechter, CEO Beard People AB

Beard People som äger agenturen för Norden och Europa har valt ingå i samarbete med DeLarge, som ska axla försäljningsansvaret och aktivering mot övriga handeln.
Med det gemensamma målet om ökad försäljning och tillsammans ska de båda företagen fortsätta bygga varumärke på den nordiska marknaden.

Kontakt:

Försäljning Mountaineer Brand & Blackhead Killer
Elin Ohlsson, Ansvarig Projektledare
+46 13-12 21 00
elin.ohlsson@delarge.se

Press
Sebastian Regnér, CEO DeLarge Nordic AB
+46 13-12 21 00
sebastian.regner@delarge.se

Beard People
Marc Lechter, CEO Beard People AB
marc@beardpeople.se

www.beardpeople.se
www.mountaineerbrand.com

Utvecklad av Webdom
/