Om oss

Medarbetare  Kontakta oss

Vi är ingen bra leverantör, vi är en fantastisk partner!

DeLarge Nordic AB är ett framgångsrikt konsultbolag med över femton års erfarenhet inom marknadsföring och försäljning.


Vårt mål är att vara det självklara valet för företag som vill öka sin försäljning, oavsett geografi. Vår största och viktigaste tillgång är våra stjärnor. Vår drivkraft och passion för försäljning möjliggör att vi förverkligar och gör det alla andra pratar om att göra.
Vi är en kraftfull säljresurs och en trovärdig samarbetspartner som arbetar långsiktigt, personligt och mätbart.

Historik
DeLarge Nordic AB startades hösten 2015 av Sebastian Regnér tillsammans med sin far, Nils Regnér. Sebastian har över 15 års erfarenhet av försäljning och varit verksam i olika försäljningsroller. Sebastian har bland annat arbetat med Anders Julin (fd Johansson), Cherio Prospekting/Upsales. Anders är en pionjär i Norden inom kvalificerad mötesbokning och att träna framgångsrika säljorganisationer. Den unika metodiken som utvecklades där används än idag och är en bidragande faktor till att företag väljer att samarbeta med oss, då kvalité är viktigast. Vi har alltid präglas av en stark entreprenörsanda och iver att alltid öka och lära oss mer.

Sedan starten har vi lyckas öka försäljning för både stora, som mindre företag. Genom att leverera tjänster inom Säljutveckling, Kvalificerad Mötesbokning och att företag valt att låta oss driva deras försäljning framåt - Outsourcing.
Vi arbetar även med Sport & Event Marketing, där vi stöttar företag med kompetens och strategi av köp av rättigheter för aktivering och uppföljning. Likväl som vi hjälper rättighetsägaren att paketera och nå framgångsrika samarbeten.
Gemensamt med alla våra uppdragsgivare är målet om ökad försäljning och en effektfull marknadsföring. Vi är idag verksamma och samarbetar med företag i de flesta branscher över hela Norden.

2020 förvärvade Elin Ohlsson & Emma Nilsson aktier i företaget då Nils Regnér valde att sälja sin andel i företaget.
De två nya ägarna har med kraft utvecklat företagets tjänster med att ha ett högre kundfokus och högre mål om tillväxt.

Ökad försäljning
Vi delar ömsesidiga mål om ökad försäljning tillsammans med våra uppdragsgivare. Vårt synsätt på försäljning omfattar att alla blir vinnare. Uppdragsgivaren-Kunden-Företaget

Våra Stjärnor
Våra konsulter är våra stjärnor och viktigaste tillgång.
De driver företaget framåt genom att arbeta hårt och ta personligt ansvar för sitt resultat och utveckling.

Världens bästa arbetsplats
Vi arbetar ur ett demokratiskt perspektiv där alla våra stjärnor har möjlighet att påverka sin arbetsdag och företagets utveckling. För att skapa rätt förutsättningar prioriterar vi bra arbetsvillkor och tydliga utvecklingsmöjligheter.
Vårt arbete ska genomsyras av att ha kul på jobbet , med ett stort sälj- och resultatfokus. Vi strävar alltid efter att ha målet om att vara världens bästa arbetsplats.

Säljkultur
Vår unika kultur bygger på personligt ansvar och lagarbete, som drivs av passion och nyfikenhet för försäljning och marknadsföring. En kreativ miljö där energi och resultat går hand i hand.

Kvalité
Vi ska alltid leverera kvalité, i alla avseenden genom att ta personligt ansvar, ge positiv energi och ha kul på jobbet.

Nej
Vi ska respektera att ett nej, är ett nej och vi ska alltid vara ett positivt inslag i kontakten med andra företag och människor.

Respekt
Vi ska alltid respektera våra kollegor, uppdragsgivare och dess marknader och kunder. Vi ska vara en förebild i samhället genom att tro på och verka för öppenhet.

Sekretess
Vi tillämpar alltid sekretess i alla våra samarbeten.

GDPR
Vi har en tydlig definierad säkerhetsprocess kring hantering av personuppgifter och tillämpar alltid biträdesavtal i våra samarbeten.

DeLarge Nordic AB

Office Linköping
+46 (0)13–122100
info@delarge.se
Mån-Tor 8–16
Fre 8–15

Corp: 559047-8607
Bg: 333-9595

Är du vår nästa Stjärna?


Skicka din jobbansökan till:
stjarna@delarge.se
Utvecklad av Webdom
/