Senaste nytt

Jobberbjudande:
27 juni 2018


Projektansvarig Mötesbokare


Vi söker engagerad mötesbokare!
Vill Du starta Din karriär inom försäljning och marknadsföring eller har du kunskapen och vill testa något nytt? Välkommen att söka vår tjänst som projektansvarig mötesbokare!


I rollen som projektansvarig mötesbokare kommer du att aktivt kontakta företag och boka kvalificerade möten för våra uppdragsgivares räkning och bidraga till ökad försäljning. Du kommer även driva och leda tilldelade projekt tillsammans med Kontorschef och Försäljningsansvarig.
Intervjuer och urval sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Vi söker Dig med följande egenskaper:
• God Kommunkativ förmåga, att utrycka dig i Svenska, tal och skrift.
• Vi söker Dig som är social, karriärsinriktad och som drivs av att arbeta mot tydligt uppsatta mål.
• Meriterande, tidigare erfarenhet av företagsförsäljning och/eller har erfarenhet av ett serviceyrke så som t.ex. butiksmedarbetare, restaurang eller inom vården.

Vi strävar efter en sammansvetsad, könsbalanserad grupp med jämställdhet i fokus och ser därför positivt på både kvinnliga och manliga sökande, som trivs att arbeta i team. DeLarge premierar personligt ansvar och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom ledarskap och försäljning, genom att ge chansen att vara med och påverka. Vi prioriterar bra villkor och arbetar efter målet att skapa Världens Bästa Arbetsplats.
DeLarge är ett ungt konsultbolag som hjälper företag och organisationer att öka sin försäljning. Vi erbjuder en rolig och händelserik arbetsplats som investerar i Dig och Dina idéer.


Låter detta intressant? Skicka din ansökan redan idag!l
stjarna@delarge.se

Kontakt:
Elin Ohlsson, Office Manager
+46 (0)70-2901646

Utvecklad av Webdom
/