Senaste nytt

Venture Cup vinnare väljer säljkraft från DeLarge
19 juni 2018

Det jämtländska företaget Realbridge har valt att ingå samarbete med DeLarge, gällande nyförsäljning.
Realbridge har utvecklat ett smartphonebaserat verktyg som genom en enkel scanning av QR-koder skickar säker information och möjliggör synlig registrering i realtid. Startup-företaget vann Venture Cup, Region Nord 2015 och spås en framgångsrik framtid.


Verktyget underlättar och effektiviserar rapporteringen vilket i sin tur skapar ordning och säkerhet i kundernas administration.
Kunderna finns främst inom branscher med tillgångar utspridda på många platser, exempelvis fastighetsbolag, bilhandlare, hotell, energibolag mfl.

- De flesta företag arbetar fortfarande med någon form av manuella rutiner som administreras på ett traditionellt sätt med papper och penna, checklistor som därefter sätts in i pärmen…. och som kanske är rent av är tidskrävande.
På ett kostnadseffektivt sätt kan vi digitalisera processen, som ett komplement mot andra affärssystem, berättar Andreas Dahm, Ansvarig Projektledare


Realbridge skapar digitala flöden med en flexibel applikation till sin smartphone, som kan anpassas efter företagets egna checklistor, protokoll och servicerapporter.
Som både motiverar och effektiviserar användarens arbete men framförallt ger en ökad kontroll och översikt.
Realbridge är enkelt att införa, smidigt och säkert att använda och ett kostnadseffektivt verktyg att dra nytta av.
Minska felkällor i rapporteringskedjan, frigör tid och bidra till en bättre miljö med en hållbar lösning.

- Vi kommer till en början att konsultera en tekniskt säljare som både arbetar ute hos kund och bedriver effektiv försäljningsarbete från distans. Vår förhoppning är att arbeta långsiktigt med Realbridge och kunna konsultera fler roller på sikt. Det är mycket som händer på utvecklingssidan hos Realbridge, därav känns det extra spännande att inleda samarbetet nu, förklarar Sebastian Regnér VD, DeLargeKontakt
Andreas Dahm, Ansvarig Projektledare
+46 (0)702061192
andreas.dahm@delarge.se
www.realbridge.se

Utvecklad av Webdom
/